asia_z napisał(a):marek_j napisał(a):A może by tak podzielić się zdjęciami dodatków, które mogą odmienić naszą kuchnię? By nie być gołosłownym, chętnie sam coś wrzucę. Marku, powiedz mi mój drogi, gdzie dostanę taki uśmiechnięty dzbaneczek? Jest przeuroczy po prostu Moja droga Asiu, możesz go kupić online na Stylowazastawa.pl. Z tej samej serii mają też miseczki, jakie dodaję poniżej. Pozdrawiam koleżankę!
marek_j napisał(a):A może by tak podzielić się zdjęciami dodatków, które mogą odmienić naszą kuchnię? By nie być gołosłownym, chętnie sam coś wrzucę. Marku, powiedz mi mój drogi, gdzie dostanę taki uśmiechnięty dzbaneczek? Jest przeuroczy po prostu
A może by tak podzielić się zdjęciami dodatków, które mogą odmienić naszą kuchnię? By nie być gołosłownym, chętnie sam coś wrzucę.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Ciekawe kuchenne dodatki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
asia_z
A kupiłam! Teraz tylko czekać na kuriera Dodatkowo zakupiłam ten biało-czarny zestaw solniczki i pieprzniczki