powiem szczerze, że jak smażę rybę, to zawsze mi się rozwala
ale mam naczynie do gotowania na parze - zdrowiej i bez rozwalania
Ja rozmrażam przez noc rybę, odciskam na ręcznikach papierowych jak najmocniej i dopiero panieruję. Z tym że ja smażę we frytkownic, może stąd moje ułatwienie?
A na parze pewnie ze zdrowiej
A co my dzisiaj mieliśmy na obiad? A.. już wiem Ziemniaki z tymiankiem, filety z kurczaka, dla córki smażone pieczarki, dla nas babcina sałatka ogórkowa ze słoika.
Jako iż w Niemczech dzisiaj dzień ojca to upiekłam roladę biszkoptową wg. przepisu pani Tereski i tak przygotowani pojechaliśmy do teściów na deser
Polecam robiłam pierwszy raz, ma zastrzeżenia co do tego jak wyszła mi dekoracja, ale smak rewelacyjny
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
mamqa
Ja rozmrażam przez noc rybę, odciskam na ręcznikach papierowych jak najmocniej i dopiero panieruję. Z tym że ja smażę we frytkownic, może stąd moje ułatwienie?
A na parze pewnie ze zdrowiej
A co my dzisiaj mieliśmy na obiad? A.. już wiem Ziemniaki z tymiankiem, filety z kurczaka, dla córki smażone pieczarki, dla nas babcina sałatka ogórkowa ze słoika.
Jako iż w Niemczech dzisiaj dzień ojca to upiekłam roladę biszkoptową wg. przepisu pani Tereski i tak przygotowani pojechaliśmy do teściów na deser
Polecam robiłam pierwszy raz, ma zastrzeżenia co do tego jak wyszła mi dekoracja, ale smak rewelacyjny