Ja też próbowałam w tym sezonie fasolki szparagowej.
Postawiłam na standardową wersję z masełkiem i bułką tartą, ale po poście Tit mam ochotę poeksperymentować
Fasolka szparagowa wybitnie nadaje się do eksperymentowania. Istnieją miliony sposobów na kompozycje tego pysznego warzywa, praktycznie ze wszystkim co nadaje się do jedzenia (no może z wyjątkiem słodkości)
A to spróbuj fasolki szparagowej lekko obsmażonej po ugotowaniu w miodzie z ostrymi przyprawami. Taka karmelizowana na ostro - pycha ( u mnie jest przepis ,, Fasolka szparagowa na sposób orientalny wg Babcigramolki ,,) .
Polecam też taką ostrzejszą ( ,, Żółta fasolka z zielonym chili ,, )
Odpowiedz na/ edytuj Fasolka szparagowa - OPUS DEO
Fasolka szparagowa - OPUS DEO
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Fasolka szparagowa - OPUS DEO
Babciagramolka
A to spróbuj fasolki szparagowej lekko obsmażonej po ugotowaniu w miodzie z ostrymi przyprawami. Taka karmelizowana na ostro - pycha ( u mnie jest przepis ,, Fasolka szparagowa na sposób orientalny wg Babcigramolki ,,) .
Polecam też taką ostrzejszą ( ,, Żółta fasolka z zielonym chili ,, )