Ja czekam na zdjęcia starych i wiernych użytkowników i trzymam za nich qciuki Choć uwielbiam Buddy-ego i na rzęsach bym stanęła, aby móc Go kiedyś poznać, to ten konkurs odpuszczam, bo nawet, gdyby jakimś cudem mi się udało, to nie miałabym z kim dziecka zostawić, a do bagażu podręcznego już mi się nie zmieści I również żałuję, że nasze Kochane Moderatorki nie mogą brać udziału w tych konkursach, ale nasunął mi się mały pomysł.... Nie lubię konkursów na lajki, ale może by tak zorganizować taki tylko dla naszej Trójcy z jakąś ekstra nagrodą (bo przecież odwalają kawał dobrej roboty !) i pozostali użytkownicy głosowaliby motywowując dlaczego na tę, a nie inną, oddają swój głos ? Nie wiem, czy składnie to napisałam, ale tak sobie głośno teraz myślę...
Beradetto, miło że myślicie o nas , ale ja też nie lubię konkursów na lajki, więcej z nich szkody niż pożytku Co do udziału w konkursach na gotujmy przez nas ( Moderatorki) Kołczu świetnie wytłumaczył i ja to przyjmuję z pokorą i rozumiem doskonale Tak nawiasem mówiąc do "słodkich wypieków" nawet bym się nie pchała, nie mam takiego zacięcia cukierniczego, ale trzymam kciuki za "uczestników"
Dziewczyny jesteście ukochane ale zgadzam się ze zbysiową- żadnych lajków między nami .Bo to tylko kwasy może wywołać. Postawicie wirtualną kawę i ciacho i będziemy kwita - a ja dołożę i to nie tylko Moderatorkom.
A co do karteczek ( i to we wszystkich konkursach) to jestem za na 1000 %
Konkursy na Gotujmy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Konkursy na Gotujmy
Babciagramolka
Dziewczyny jesteście ukochane ale zgadzam się ze zbysiową- żadnych lajków między nami .Bo to tylko kwasy może wywołać. Postawicie wirtualną kawę i ciacho i będziemy kwita - a ja dołożę i to nie tylko Moderatorkom.
A co do karteczek ( i to we wszystkich konkursach) to jestem za na 1000 %