, Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" /> , Nie rozumiem jak takie przepisy-gnioty przechodzą przez moderację! Przecież to jakiś bełkot! Spodziewam się teraz lawiny jedyneczek (chociaż ja tych bzdur nawet nie oceniam) od tego użytkownika albo jemu pokrewnych np. iwa643 - a tak w ogóle to coś mi się wydaje, że to jakieś konta jednej i tej samej osoby o bzdury z tym samym stylu ..., Zresztą, ja jak zwykle się pewnie czepiam, ale poczytajcie sami ich przepisy i będziecie mieli wtedy własne zdanie., Żenadą jest i wstyd przynosi portalowi, że takie przepisy wygrywają miesięczne albo tygodniowe rankingi...Wydawało mi się, do czasu, że właścicielom strony zależeć będzie bardziej na jakości a coraz boleśniej dociera do mnie bylejakość i przykro mi z tego powodu bo, jak wielu innych, staram się i wstawiam tylko przepisy własnoręcznie przygotowane i sprawdzone" />

Nie wytrzymałam...

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Nie wytrzymałam...

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Wiele propozycji do zmian na portalu już padło i nie wywołało nawet komentarza ze strony moderatorów a poza tym po co w ogóle moderacja skoro takie bzdury przechodzą i tyle kopii? To my, użytkownicy, mamy je wyłapywać i wskazywać? Nie od tego jesteśmy a chyba administracja forum nie jest w formie wolontariatu? Już wcześniej pisałam, że bardziej cenicie kretynów, byle cicho siedzących, niż użytkowników, którzy rzeczywiście coś ciekawego na tej stronie robią, przykre...
W/g mnie akceptacja przepisu przez moderatora powinna polegać na czytaniu przepisów przed akceptacją i nie puszczanie ewidentnych bzdur ew. nakaz uzupełnienia czy poprawy, nie przepuszczaniu kopii i kradzionych zdjęć (jeśli na mogę w ciągu kilku sekund znaleźć to samo zdjęcie w sieci to co robi moderator?), natychmiastowym usuwaniu kopii a nie czekaniu aż sprawa przyschnie...Ja wstawiam przepisy i nie jestem od tego żeby podawać na tacy sposoby na polepszenie sytuacji - od tego są administratorzy - no chyba, że przyjmiemy za normę lekceważenie i nie liczenie się z opinią użytkowników.
Obiecywano zmiany na lepsze, zmiany w ocenianiu (taki, rzekomo, najlepszy portal i nie może pomyśleć o poproszeniu osób znających się na gotowaniu, profesjonalistów, o rozstrzygnięcie konkursu?), ciekawsze nagrody...a tymczasem nawet tej edycji przepisów nie możemy się jakoś doczekać...
Tit, wybacz, ale zwracasz uwagę tylko na to, na co Ci wygodnie i już w innym temacie próbowałaś nawet zamulić go...Ja jestem tu od wstawiania przepisów a Ty od dawania mi narzędzi do tego i utrzymywania porządku. Naprawdę nie mierzi Cię jak widzisz ludzką głupotę, pazerność i nieuczciwość?

Odpowiedz na/ edytuj Nie wytrzymałam...