Jedna z osob niedawno jak mi powiedziala (mamy kontakt na GG) "wywalona zostala na zbity pysk" z tej strony, jej konto usunieto ale przepisy zostaly i nic nie moze zrobic. Czy to byloby uczciwie wobec niej jesliby teraz na skutek zablokowania inne osoby mogly zabrac swoje przepisy, a na dotatek nawieksza awanture robi dzis ta sama osoba ktora przedtem bronila wlascicieli i ich regulaminu, ktory jest taki sam.
Nie potrafisz zrozumieć, że to nie Ci sami właściciele...TYLKO NOWI?...Nie można tych dwóch rzeczy utożsamiać. Dam Ci przykład co by było jasne. Jak stronę prowadzi Jovanek to może mi się podobać...ale jak zacznie ją prowadzić Havranek, to może mi się nie podobać i wtedy poproszę go aby oddał moją własność ba ja się zgodziłem aby ją (tę własność), wykorzystywał tylko Jovanek.
Ciekawe ile Ty masz lat, że nie rozumiesz moich tak prostych i oczywistych wypowiedzi. Stylem wypowiedzi bardzo mi przypominasz mojego byłego kolegę z tego forum: Kazika, lecz on potrafił czytać ze zrozumieniem
Wlasnie o niego chodzi, nim Ci odpowiem to kazal mi przeczytac wszystko, jak Go zniszczyles tu na tym portalu bo chodzilo Ci o ... wlasnie nie napisal mi o co kazal przeczytac samemu, stad moj styl. Jestem jego niemal synem i nie tylko mnie ... od prawie pol wieku On uczyl mnie/nas zycia i ... zreszta Ty tego nigdy nie zrozumiesz, bo jak widze jestes "milosnikiem mamony" jak powiedzial Kazik, dla pieniedzy zrobisz wszystko ale musze poczytac Ciebie tu i na tamtej stronie, by miec wlasne zdanie ale jak widze Kazik nie powiedzial za duzo, kazal czytac i miec wlasne zdanie.
ps
Mam lat bardzo duzo nie jestem smarkaczem
zmieniono 2 razy (ostatnio 11 paź 2009 22:56 przez Jovanek)
Odpowiedz na/ edytuj No i mamy te obiecane zmiany na gotujmy .pl
No i mamy te obiecane zmiany na gotujmy .pl
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: No i mamy te obiecane zmiany na gotujmy .pl
Wlasnie o niego chodzi, nim Ci odpowiem to kazal mi przeczytac wszystko, jak Go zniszczyles tu na tym portalu bo chodzilo Ci o ... wlasnie nie napisal mi o co kazal przeczytac samemu, stad moj styl. Jestem jego niemal synem i nie tylko mnie ... od prawie pol wieku On uczyl mnie/nas zycia i ... zreszta Ty tego nigdy nie zrozumiesz, bo jak widze jestes "milosnikiem mamony" jak powiedzial Kazik, dla pieniedzy zrobisz wszystko ale musze poczytac Ciebie tu i na tamtej stronie, by miec wlasne zdanie ale jak widze Kazik nie powiedzial za duzo, kazal czytac i miec wlasne zdanie.
ps
Mam lat bardzo duzo nie jestem smarkaczem