chef napisał(a):cremebrule napisał(a):A ja zupe czosnkowa na czerwonym winie i cebulowa z koniakiem A na tarte przepis poprosze! nie znam jadłem we francji...w małej knajpce rodzinnej pod Nancy szkoda.... Oczywiscie dobre risotto musi byc z winkiem! Lubie tez angielskie gulasze z piwami ale lub guinessem
cremebrule napisał(a):A ja zupe czosnkowa na czerwonym winie i cebulowa z koniakiem A na tarte przepis poprosze! nie znam jadłem we francji...w małej knajpce rodzinnej pod Nancy
A ja zupe czosnkowa na czerwonym winie i cebulowa z koniakiem A na tarte przepis poprosze!
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
alkohole w potrawach
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: alkohole w potrawach
chef
aaaaaaaaa , w ubiegłym tygodniu w Pradze jadłem podpalankę z pampuchami też dobre mimo że na jasnym piffku