wymiękłam po prostu
"Składniki: 1kg fasolki szparagowej mrożona 50 dkg boczku wędzonego Czosnek pieprz sól.
Opis przygotowania: Mrożonkę sypiemy do półmiska. Siekamy bardzo drobno 3 główki czosnku i mieszamy z fasolką. Podsmażamy boczek i gotowe."
Chyba nawet wiem,czyj to przepis
Pyzo przygotuj sie na wiecej tego typu przepisów,bo jak jest konkurs to tak jest zawsze niestety
To małe "miki" poczytajcie sobie inne przepisy tegoż "autora". No nic tylko boki zrywać
Odpowiedz na/ edytuj Apel do osób wstawiających przepisy
Apel do osób wstawiających przepisy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Jolanta27
To małe "miki" poczytajcie sobie inne przepisy tegoż "autora". No nic tylko boki zrywać