kinga napisał(a):msewka napisał(a):Z tymi jajami to już mi too w pracy kilka osób mówiło to samo.Ale jak się chciało równouprawnienia to i jaja trzeba mieć. To wychodzi na to,ze ja tych jaj nie mam,niestety,bo ja nadal pod Misi pacha bede leciec(o ile mnie wezmie),strach ma wielkie oczy kinga nic się nie martw od czego jest medycyna. Mam znajomości u profesora Horbaja i będziesz miała jaja;
msewka napisał(a):Z tymi jajami to już mi too w pracy kilka osób mówiło to samo.Ale jak się chciało równouprawnienia to i jaja trzeba mieć. To wychodzi na to,ze ja tych jaj nie mam,niestety,bo ja nadal pod Misi pacha bede leciec(o ile mnie wezmie),strach ma wielkie oczy
Z tymi jajami to już mi too w pracy kilka osób mówiło to samo.Ale jak się chciało równouprawnienia to i jaja trzeba mieć.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Misia dzieki,wiedzialam,ze na Ciebie mozna liczyc