Mniam, apetyczne pierozki u Was dziewczyny. Ja zajadalam sie kacza zupka i kotlecikami z parmezanowa panierka.
a jak robisz panierkę Czy to sam Parmezan czy mieszany z mąką lub bułką tartą
Pablito, dodalam do bulki tartej 2 lyzki startego parmezanu. Panierowalam najpierw w mace pszennej, pozniej obtoczylam w jajku i nastepnie w bulce tartej wymieszanej z parmezanem
A ja wczoraj kombinowałem z rybą, ale nie znając proporcji ale kochając Parmezan nie żałowałem go i właściwie dałem go więcej niż bułki, a to spowodowało przywieranie panierki do teoretycznie nieprzywierającej patelni :/
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pablito
A ja wczoraj kombinowałem z rybą, ale nie znając proporcji ale kochając Parmezan nie żałowałem go i właściwie dałem go więcej niż bułki, a to spowodowało przywieranie panierki do teoretycznie nieprzywierającej patelni :/