Sarenko bardzo mi przykro ale nie robilam zdjec.....a efekt wysmienity.Filet dorsza pokroilam na kawalki ( zawsze mocze rybe w mleku jakas godzine aby pozbyc sie zapachu),nastepnie posypalam granulowanym czosnkiem i troszke sola,kawalki poukadalam w naczyniu zaroodpornym.Nastepnie na rybe dalam pieczarki podsmazone na masle ,na to starta marchewke.Nie dawalam cebulki a to ze wzgledu na meza.Majonez wymieszalam z ketchupem i i lyzeczka nalozylam na kawalki ryby.Zapiekalam w piekarniku ( 180 st )przez 20 minut pod przykryciem i 20 minut bez.Ryba wychodzi wysmienita .Polecam. A pomysl poddala mi sarenka swoimi odlotowymi schabikami ktore zreszta robilam juz kilka razy
Zabrzmialo apetycznie. Nigdy nie moczylam ryby w mleku, ale to pewnie dlatego, ze zawsze kupuje filety mrozone, w markecie, czyli masówka. Ale zachowam sobie ta wskazówke na przyszlosc. Bardzo mi milo, ze moje danie przypadlo Ci to gustu. Jak fajnie, ze mozemy czerpac od siebie nawzajem inspiracje
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Zabrzmialo apetycznie. Nigdy nie moczylam ryby w mleku, ale to pewnie dlatego, ze zawsze kupuje filety mrozone, w markecie, czyli masówka. Ale zachowam sobie ta wskazówke na przyszlosc. Bardzo mi milo, ze moje danie przypadlo Ci to gustu. Jak fajnie, ze mozemy czerpac od siebie nawzajem inspiracje