Interesuje mnie ten szpinak,szczerze przyznam,że mimo iż jadłam(i bardzo mi smakuje)to sama nigdy nie robilam.
Napisz proszę jak Ty go robisz
Podsmazam na masle mala cebulke. Na jasnozloto. Dodaje szpinak - mrozonke (na 3 osoby 900g = 2x 450g paczki) Podgrzewam na niewielkim ogniu az sie rozmrozi.. czesto mieszajac. Gdy jest rozmrozony, dodaje przecisniety zabek czosnku i sole szpinak do samku. Na koncu 100ml smietany. Troche maggi mozna..jak ktos lubi. Najwazniejsze, aby byl dobrze posolony i mial wyrazny smak Moje dzieci zawsze sie nim zajadaly ... i kochaja go nadal
koniecznie wypróbuję , jak byłam dzieckiem , babcia robiła pyszny szpinak , może smak będzie podobny
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zbysiowa
koniecznie wypróbuję , jak byłam dzieckiem , babcia robiła pyszny szpinak , może smak będzie podobny