Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)
Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.
Taką mieszanke możesz zrobić sobie sama i trzymać ją w słoiczku i w razie "w" to masz ja gotową-można dodawać swoje ulubione przyprawy.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Taką mieszanke możesz zrobić sobie sama i trzymać ją w słoiczku i w razie "w" to masz ja gotową-można dodawać swoje ulubione przyprawy.