powiem szczerze, że jak smażę rybę, to zawsze mi się rozwala
ale mam naczynie do gotowania na parze - zdrowiej i bez rozwalania
Ja rozmrażam przez noc rybę, odciskam na ręcznikach papierowych jak najmocniej i dopiero panieruję. Z tym że ja smażę we frytkownic, może stąd moje ułatwienie?
A na parze pewnie ze zdrowiej
A co my dzisiaj mieliśmy na obiad? A.. już wiem Ziemniaki z tymiankiem, filety z kurczaka, dla córki smażone pieczarki, dla nas babcina sałatka ogórkowa ze słoika.
Jako iż w Niemczech dzisiaj dzień ojca to upiekłam roladę biszkoptową wg. przepisu pani Tereski i tak przygotowani pojechaliśmy do teściów na deser
Polecam robiłam pierwszy raz, ma zastrzeżenia co do tego jak wyszła mi dekoracja, ale smak rewelacyjny
A ja przymierzam sie do kupienia parowaru,jakis czas temu taki parowar sprezentowalam mojej mamie,ktora jest po operacji woreczka i musi byc przez jakis czas na diecie,chwali sobie bardzo to urzadzenie jak i potrawy z niego,ja mysle,ze jednak nie sa tak smaczne co niektore jak smazone,ale napewno duzo zdrowsze i mniej kaloryczne przedewszystkim(i ten drugi argument przemawia do mnie),takze mysle,ze w niedalekij przyszlosci rowniez sobie sprezentuje takie urzadzenie
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
A ja przymierzam sie do kupienia parowaru,jakis czas temu taki parowar sprezentowalam mojej mamie,ktora jest po operacji woreczka i musi byc przez jakis czas na diecie,chwali sobie bardzo to urzadzenie jak i potrawy z niego,ja mysle,ze jednak nie sa tak smaczne co niektore jak smazone,ale napewno duzo zdrowsze i mniej kaloryczne przedewszystkim(i ten drugi argument przemawia do mnie),takze mysle,ze w niedalekij przyszlosci rowniez sobie sprezentuje takie urzadzenie