Chamski to jestes Ty i to bardzo ,wszystko ci przeszkadza,lubisz dosrywki i siejesz zamet ,wszystkich krytykujesz.
Dobrze ze tutaj nie masz wladzy,czlowieku, stary jestes ale w glowie masz pstro,widac masz posunieta miazdzyce,no coz! starosc nie radosc.
Co ci przeszkadza ze dziewczyna prosi o glos na tort ? jest piekny więc ma szanse wygrać,widac ze zrobila go sama ,a nie kupila gotowego i wstawila na konkurs na innej stronie) jak zrobiles to Ty\,oczywiscie wygrales,bo jestes na tamtej stronie moderatorem.
Hehehe...uderz w stół a nożyce się odezwą...ale niestety na forum zawsze się ktoś taki znajdzie.... Głupota wręcz "paraliżująca". Nie honor polemizować ani tym bardziej cokolwiek prostować. Obiecuję Ci, że przyjrzę się twoim wypowiedziom i jeśli znajdę powody to będę Cie krytykował bez zahamowań.
To nie ja jestem glupia ,ale Ty, tak się boję,ze az trzese sie ze strachu brrrrrrr co prawda Bahusa zabolala? a jednak tak bylo ! tort kawowy ,byl kupny te specyficzne ubierane torty kupne poznam wszedzie w zyciu bys takiego nie zrobil,ale warto bylo kupic żeby wygrac.
Jest szansa ze niedługo zapomnisz jak sie pisze na klawiaturze ,wtedy inni odetchna z ulgą,bo ze kiedys to nastapi jest pewne i skoncza sie dosrywki innym uzytkownikom.
Wiesz co jest bardzo ciekawe? ze jakosc zdjec i niby twoich potraw, od momentu jak Twoj syn sie ozenil, jest w porownaniu do twoich poczatkowych zdjec różnica diametralna latwo porownac,czyzby synowa pracowala w knajpie ?
Ty tego tortu sam na pewno nie zrobiles podobne sa u mnie w cukierni,nawet bym powiedzila ze takie same,wiec wmawiac mozesz ,ze zrobiles ten tort takim dziadkom jak Ty..
https://gotujmy.pl/tort-ponczowy-z-czekolada,przepisy,45133g1.html
zmieniono 3 razy (ostatnio 06 gru 2009 15:05 przez Izabella)
konkurs na tort
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: konkurs na tort
Izabella
To nie ja jestem glupia ,ale Ty, tak się boję,ze az trzese sie ze strachu brrrrrrr
Jest szansa ze niedługo zapomnisz jak sie pisze na klawiaturze ,wtedy inni odetchna z ulgą,bo ze kiedys to nastapi jest pewne i skoncza sie dosrywki innym uzytkownikom.
Wiesz co jest bardzo ciekawe? ze jakosc zdjec i niby twoich potraw, od momentu jak Twoj syn sie ozenil, jest w porownaniu do twoich poczatkowych zdjec różnica diametralna
Ty tego tortu sam na pewno nie zrobiles
https://gotujmy.pl/tort-ponczowy-z-czekolada,przepisy,45133g1.html