Chamski to jestes Ty i to bardzo ,wszystko ci przeszkadza,lubisz dosrywki i siejesz zamet ,wszystkich krytykujesz.
Dobrze ze tutaj nie masz wladzy,czlowieku, stary jestes ale w glowie masz pstro,widac masz posunieta miazdzyce,no coz! starosc nie radosc.
Co ci przeszkadza ze dziewczyna prosi o glos na tort ? jest piekny więc ma szanse wygrać,widac ze zrobila go sama ,a nie kupila gotowego i wstawila na konkurs na innej stronie) jak zrobiles to Ty\,oczywiscie wygrales,bo jestes na tamtej stronie moderatorem.
Hehehe...uderz w stół a nożyce się odezwą...ale niestety na forum zawsze się ktoś taki znajdzie.... Głupota wręcz "paraliżująca". Nie honor polemizować ani tym bardziej cokolwiek prostować. Obiecuję Ci, że przyjrzę się twoim wypowiedziom i jeśli znajdę powody to będę Cie krytykował bez zahamowań.
To nie ja jestem glupia ,ale Ty, tak się boję,ze az trzese sie ze strachu brrrrrrr co prawda Bahusa zabolala? a jednak tak bylo ! tort kawowy ,byl kupny te specyficzne ubierane torty kupne poznam wszedzie w zyciu bys takiego nie zrobil,ale warto bylo kupic żeby wygrac.
Jest szansa ze niedługo zapomnisz jak sie pisze na klawiaturze ,wtedy inni odetchna z ulgą,bo ze kiedys to nastapi jest pewne i skoncza sie dosrywki innym uzytkownikom.
Wiesz co jest bardzo ciekawe? ze jakosc zdjec i niby twoich potraw, od momentu jak Twoj syn sie ozenil, jest w porownaniu do twoich poczatkowych zdjec różnica diametralna latwo porownac,czyzby synowa pracowala w knajpie ?
Ty tego tortu sam na pewno nie zrobiles podobne sa u mnie w cukierni,nawet bym powiedzila ze takie same,wiec wmawiac mozesz ,ze zrobiles ten tort takim dziadkom jak Ty..
https://gotujmy.pl/tort-ponczowy-z-czekolada,przepisy,45133g1.html
zmieniono 3 razy (ostatnio 06 gru 2009 15:05 przez Izabella)
konkurs na tort
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: konkurs na tort
Izabella
To nie ja jestem glupia ,ale Ty, tak się boję,ze az trzese sie ze strachu brrrrrrr co prawda Bahusa zabolala? a jednak tak bylo ! tort kawowy ,byl kupny te specyficzne ubierane torty kupne poznam wszedzie w zyciu bys takiego nie zrobil,ale warto bylo kupic żeby wygrac.
Jest szansa ze niedługo zapomnisz jak sie pisze na klawiaturze ,wtedy inni odetchna z ulgą,bo ze kiedys to nastapi jest pewne i skoncza sie dosrywki innym uzytkownikom.
Wiesz co jest bardzo ciekawe? ze jakosc zdjec i niby twoich potraw, od momentu jak Twoj syn sie ozenil, jest w porownaniu do twoich poczatkowych zdjec różnica diametralna latwo porownac,czyzby synowa pracowala w knajpie ?
Ty tego tortu sam na pewno nie zrobiles podobne sa u mnie w cukierni,nawet bym powiedzila ze takie same,wiec wmawiac mozesz ,ze zrobiles ten tort takim dziadkom jak Ty..
https://gotujmy.pl/tort-ponczowy-z-czekolada,przepisy,45133g1.html