margolata napisał(a):thegrooba napisał(a):a myslalam, że wczoraj był dzień muffinek, a dzis jest dzien budyniu? A 12 kwietnia ma byc dzien czekolady juz mam gadżet na te okazję przygotowany Ja mam dziś dzień na coś słodkiego może być budyń, mufinka czy czekolada a najlepiej wszystko na raz Czyżby temu maluchowi ze zdjęcia szykowało się rodzeństwo...?
thegrooba napisał(a):a myslalam, że wczoraj był dzień muffinek, a dzis jest dzien budyniu? A 12 kwietnia ma byc dzien czekolady juz mam gadżet na te okazję przygotowany Ja mam dziś dzień na coś słodkiego może być budyń, mufinka czy czekolada a najlepiej wszystko na raz
a myslalam, że wczoraj był dzień muffinek, a dzis jest dzien budyniu? A 12 kwietnia ma byc dzien czekolady juz mam gadżet na te okazję przygotowany
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Narodowy Dzień Spódnicy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Narodowy Dzień Spódnicy
margolata
Nie może w przyszłości to na pewno ale chyba jeszcze nie teraz