kinga napisał(a):Bahus napisał(a):Błagam...nie nadużywajcie ikonek bo robi się szmira.....wystarczy podać jeden raz po co powtarzać ją wielokrotnie? Bahus Bahusie ikonek musi być dużo bo my dużo pijemy,a Ty jesteś tak rzadkim bywalcem tego klubu,ze nie powinno Ci to przeszkadzac Masz rację nie wiem co mi odbiło...pewnie za mało krwi w alkoholu....
Bahus napisał(a):Błagam...nie nadużywajcie ikonek bo robi się szmira.....wystarczy podać jeden raz po co powtarzać ją wielokrotnie? Bahus Bahusie ikonek musi być dużo bo my dużo pijemy,a Ty jesteś tak rzadkim bywalcem tego klubu,ze nie powinno Ci to przeszkadzac
Błagam...nie nadużywajcie ikonek bo robi się szmira.....wystarczy podać jeden raz po co powtarzać ją wielokrotnie? Bahus
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: O)
teresa.rembiesa
dobrze że uzupełniłeś ilość alkoholu ob nie wiem czy dalej by Ci nie "odbijało"a tak to jest w porządku i pijemy dalej