szlag mnie też trafia jak widzę takie przepisy, np. jakiejś "Inżynier-****" ..czy innego dowcipasa. Takie :przepisy" to ktoś może wstawiać na swoim blogu, tylko ze tam dostałby "teksty" grubo poniżej dopuszczalnej cenzorskiej.
Bardzo proszę konkretniej - jakie masz zatrzezenia do przepisow inzynier-olenki? I powiedz dlaczego Ty masz prawo ocenic jej przepis (wlasnorecznie wykonany i sfotografowany) na babke majonezowa na 1, a jak ona oceni podobnie ktores z Twoich dan to dostaje bardzo nieprzyjemnego maila, w ktorym zarzucasz jej ze - cyt "glupota ma u niej przewage" i insynuujesz ze jest sfrustrowana w zwiazku z niespelnionym seksem oraz wyzywasz ją od niedojrzalych gówniar. Czy dla potwierdzenia mam wkleic całego Twojego maila tutaj?
Zapytasz tez pewnie skad wiem o tym mailu - bo na forum oczywiscie nie dajesz az takich popisow pseudoelokwencji. Otoz powiem Ci - jest to moja sporo mlodsza siostra.
Bez pozdrowien
hgg
Jestem zbulwersowany tym co przeczytałem. Jak można tak napisać młodej kobiecie tylko z tego powodu, że źle oceniła jakiś tam przepis?. Trzeba być bardzo źle wychowanym człowiekiem bez głowy...a co za tym idzie i bez twarzy. Brak kultury koresponduje tutaj z niedostosowaniem się do kanonów zachowań obowiązujących w świecie ludzi będących na pewnym powyżej przeciętnej, poziomie intelektualnym.
Bardzo zniesmaczony
Bahus
zmieniono 4 razy (ostatnio 19 kwi 2009 01:01 przez Bahus)
Od moderatorki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Od moderatorki
Bahus
Jestem zbulwersowany tym co przeczytałem. Jak można tak napisać młodej kobiecie tylko z tego powodu, że źle oceniła jakiś tam przepis?. Trzeba być bardzo źle wychowanym człowiekiem bez głowy...a co za tym idzie i bez twarzy. Brak kultury koresponduje tutaj z niedostosowaniem się do kanonów zachowań obowiązujących w świecie ludzi będących na pewnym powyżej przeciętnej, poziomie intelektualnym.
Bardzo zniesmaczony
Bahus