Chwalimy się;

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Chwalimy się;

Babciagramolka
thegrooba napisał(a):

Pyza napisał(a):

misia14, pokazałabyś jak ta trawa rośnie, ciekawa jestem jaką przybiera formę - czy to są pojedyncze łodygi czy raczej gęsta kępa...



no włąśnie, tez jestem ciekawa. taka tacka ok 15 sztuk kosztuje 15 zl. A nie wiem co zrobie z taka iloscia.. gdzie mam trzymac, czy mi sie nei zepsuje...Chcialabym miec taka roslinke. Trawe cytrynowa mozna tez kupic w formie pasty w sloiczku i trzymac w lodowce.. a ja od dawna chcialam zrobic zielone curry, podobne do tego ktore jadlam jakis czas temu w indyjskiej knajpce i do tego pomyslo potrzebowalam wlasnie trawy cytrynowej

Zamroź = doskonale potem nadaje się do wrzucania do dań. Ja np. przebijam taką trawą np.filet rybny i tak gotuję albo piekę . Spokojnie może sobie leżeć w zamrażalniku ( na grilla też można przebijać- jak za gruba przecinać na cieńsze )
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Chwalimy się;