U nas dzisiaj byly gnocchi z pesto rukolowo-bazyliowym,to moje drugie podejscie do tych włoskich kluseczek,jeszcze nie idealne ale już nie takie jak te pierwsze
Netko już mi ślinka leci wyglądają wspaniale,ja próbowałam chyba z 5 razy i uwierz żadne nie były tak wspaniałe jak twoje
Dziekuje
Moje pierwsze gnocchi byly paskudne,te drugie sa lepsze ale ciagle daze do doskonalosci ,jak na razie najwiekszym problemem jest zrobienie tych prazkow na "grzbietach" A ciekawa jestem jak robisz gnocchi,czy tez tylko maka i ziemniaki czy moze dodajesz cos jeszcze?
ajjj o kopytkach nie ma mowy nigdy mi nie wyszły takie jak być powinny
Robi się jak nasze kopytka - ziemniaki, mąka i szczypta soli - a prążki są od przetoczeniu po ząbkach widelca .Niczym się od kopytek nie różnią tylko podaniem i dodatkami . U nich pesto u nas sos grzybowy - itp.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
gosiczek821