missMarietta napisał(a):optymistka napisał(a):missMarietta napisał(a):boczniaki. Uwielbiam ale nie mam do nich dostępu Zazdroszczę od pewnego czasu widuję je w warzywniaku i w końcu się skusiłam, bo lata całe ich nie jadłam. Są przepyszne. Wiem, ze pyszne ale mieszkam za granicą i w sklepach i warzywniakach z grzybów są tylko pieczarki
optymistka napisał(a):missMarietta napisał(a):boczniaki. Uwielbiam ale nie mam do nich dostępu Zazdroszczę od pewnego czasu widuję je w warzywniaku i w końcu się skusiłam, bo lata całe ich nie jadłam. Są przepyszne.
missMarietta napisał(a):boczniaki. Uwielbiam ale nie mam do nich dostępu Zazdroszczę
boczniaki.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
missMarietta
współczuję... :/
a u mnie wczoraj i dziś kotlety z ciecierzycy - wczoraj z kuskusem (przypaliły się, niestety), dziś z ziemniaczkami (bez większych przygód )...