Persik napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Persik chyba chce miec watek wylacznie dla siebie i kazdy z osobna musi jej mowic "Dobranoc" Jestem mało inteligentna nie wpadlam na ten pomysł i jeszcze w dodatku nie umiem odczytać persika pisma - może to po hebrajsku? Misia dla ciebie specjalnie po hebrajsku דובי במיוחד בשבילך מישהו עברית להפסיק מייגע למצוא את עצמך A jednak ! wyczułam Cię .że masz coś z Hebrajczyka!
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Persik chyba chce miec watek wylacznie dla siebie i kazdy z osobna musi jej mowic "Dobranoc" Jestem mało inteligentna nie wpadlam na ten pomysł i jeszcze w dodatku nie umiem odczytać persika pisma - może to po hebrajsku? Misia dla ciebie specjalnie po hebrajsku דובי במיוחד בשבילך מישהו עברית להפסיק מייגע למצוא את עצמך
Doro napisał(a):Persik chyba chce miec watek wylacznie dla siebie i kazdy z osobna musi jej mowic "Dobranoc" Jestem mało inteligentna nie wpadlam na ten pomysł i jeszcze w dodatku nie umiem odczytać persika pisma - może to po hebrajsku?
Persik chyba chce miec watek wylacznie dla siebie i kazdy z osobna musi jej mowic "Dobranoc"
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
DOBRANOC
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: DOBRANOC
Persik
mylisz się w 100%
1.मुझे पता है कि मैं अभी भी ताजा है और वेल्क्रो कुत्ते की पूंछ की तरह अटक जाते हैं जैसे, क्योंकि यह है सुस्त समाप्त
2.Ma tean, et ma tahan luusima ja jänni nagu Velcro koera saba, sest see on igav lõpp
3.Tiedän, että haluan viipyä ja juuttua kuin Velcro koiran häntä, koska se on tylsää loppuun
4.Alam ko na gusto kong magtagal at makakuha ng mapagmataas tulad ng buntot velcro aso dahil sa ito ay mapurol tapusin