kinga napisał(a):msewka napisał(a):A.B. napisał(a):dobra,miałam was poczęstować jutro,ale co tam,dzisiaj jest lepszy-sernik z brzoskwiniami(świeżutki) Nie kuś z samego rana łakociami,bo będę musiała niedługo większy rozmiar ciuchów kupić. A zresztą co tam,sklepy też muszą zarobić.Poproszę kawałek. Ja juz nawet nie liczę,ze cos z tych pyszności jeszcze zostało,wiec chyba nie pozostało mi nic innego jak oko pocieszyc Kinga,smiało jeszcze można dokroić z blaszki,bez krępacji
msewka napisał(a):A.B. napisał(a):dobra,miałam was poczęstować jutro,ale co tam,dzisiaj jest lepszy-sernik z brzoskwiniami(świeżutki) Nie kuś z samego rana łakociami,bo będę musiała niedługo większy rozmiar ciuchów kupić. A zresztą co tam,sklepy też muszą zarobić.Poproszę kawałek. Ja juz nawet nie liczę,ze cos z tych pyszności jeszcze zostało,wiec chyba nie pozostało mi nic innego jak oko pocieszyc
A.B. napisał(a):dobra,miałam was poczęstować jutro,ale co tam,dzisiaj jest lepszy-sernik z brzoskwiniami(świeżutki) Nie kuś z samego rana łakociami,bo będę musiała niedługo większy rozmiar ciuchów kupić. A zresztą co tam,sklepy też muszą zarobić.Poproszę kawałek.
dobra,miałam was poczęstować jutro,ale co tam,dzisiaj jest lepszy-sernik z brzoskwiniami(świeżutki)
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
kinga
Naprawde mogeDziewczyno kochana jesteś,bo oczami to sie za bardzo niestety nie najadłam,a ten serniczek tak pyszniutko wyglada