Emaliowane czy nierdzewne

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Emaliowane czy nierdzewne

misia5
  • misia5

  • Posty: 2274
  • Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
mocsłodkości napisał(a):

Ja używam garnków z pewnego szwedzkiego sklepu. Są świetne. Mają mega grube dno i są bardzo wytrzymałe. Gotuję w nich już kilka lat i jestem zadowolona w 100 %. Jedyny minus to fakt, że patelnia z kompletu jest makabrycznie ciężka Utrzymanie jej w jednej ręce to spory wyczyn


Też używam tych garnków Są świetne. Fakt ciężkie to one są, ale długo trzymają ciepło. Tylko z przetworami trzeba uważać, bo się przypalają nawet jak garnek jest zdjęty z gazu. Trzeba mieszać nawet przy napełnianiu słoików, bo można stracić sporo np. dżemu.

Odpowiedz na/ edytuj Emaliowane czy nierdzewne