Emaliowane czy nierdzewne

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Emaliowane czy nierdzewne

Moniczqa
  • Moniczqa

  • Posty: 29
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
zuzanek napisał(a):


Jeszcze ten standardowy scenariusz, obracasz się a tutaj jeszcze patelnia zostało Ja też już się przyzwyczaiłam do zmywarki najchętniej to bym wszystko tam wrzuciła. Wyczytałam też że garnki mają 3 warstwowe dno sprawdza się to ? Jak długo taki posiłek jest ciepły ?

Nie powiem ci jak długo, bo nie wpadłam na pomysł stania ze stoperem i sprawdzania tego Na pewno kilkanaście minut po skończeniu gotowania jak przykryjesz garnek pokrywką to będzie jedzenie ciepłe. A to 3 warstwowe dno to nie tylko do utrzymania ciepła ale takze pomaga w gotowaniu i niby w osczędności ale tego to za bardzo nie widzię.

Odpowiedz na/ edytuj Emaliowane czy nierdzewne