Pyza napisał(a):Misia, ale "borówki do mięsa" to chyba chodzi o borówkę brusznicę, tę czerwoną...zresztą nie wiem, bo przepisu nie czytałam... masz rację , ale tą też spróbuję tak. Jak myślisz?
Misia, ale "borówki do mięsa" to chyba chodzi o borówkę brusznicę, tę czerwoną...zresztą nie wiem, bo przepisu nie czytałam...
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)
Pyza
Jasne, że rób jak masz dużo tylko amerykańska+cukier to będzie dżem albo konfitura, ale na zimę - suuuper! do bułeczki, do przełożenia ciasta...mniam!