Doro napisał(a):msewka napisał(a):misia53 napisał(a):A tak na poważnie to Magda córcia Doro jest tak jak ładna tak zdolna -mówię serio.i na trzeżwo dopiero wypiję Misia, Ty nawet jak wypijesz to raczej prawdę piszesz.A w urodę córki Doro nie wątpię, mam nadzieję że charakterek też ma po mamie. Tylko nie to, ma po papie Lepiej ,że po papie ,o mama to zołza
msewka napisał(a):misia53 napisał(a):A tak na poważnie to Magda córcia Doro jest tak jak ładna tak zdolna -mówię serio.i na trzeżwo dopiero wypiję Misia, Ty nawet jak wypijesz to raczej prawdę piszesz.A w urodę córki Doro nie wątpię, mam nadzieję że charakterek też ma po mamie. Tylko nie to, ma po papie
misia53 napisał(a):A tak na poważnie to Magda córcia Doro jest tak jak ładna tak zdolna -mówię serio.i na trzeżwo dopiero wypiję Misia, Ty nawet jak wypijesz to raczej prawdę piszesz.A w urodę córki Doro nie wątpię, mam nadzieję że charakterek też ma po mamie.
A tak na poważnie to Magda córcia Doro jest tak jak ładna tak zdolna -mówię serio.i na trzeżwo dopiero wypiję
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)
Doro
Kobieto zamilcz