To mieliscie rzeczywiscie wiecej szczescia jak ......ale napewno mile wspominasz to Mam pare kolezanek w pracy, mieszkali niedaleko St.Petersburg, jedna nawet byla w zeszlym roku u rodziny, jak ona opowiadala , to myslalo sie ze tam sie przebywa. Pokazywala zdjecia, niektore budowle wygladaly jak w bajce, tak jak to piszesz, pozlacane. Moze kiedys bedzie mozliwosc zwiedzic te piekne miasto
Ewcia , co zobaczylas to zostanie w pamieci, fajnie mialas ze tata tam pracowal, bo moze nie bylo by okazji tam pojechac. Ja mialam mozliwosc do Paryza jechac , jak Andrzej tam pracowal...piekne miasto. Wypijmy za wspomienia
W St.Petrsburgu nie byłam,ale słyszałam,ze to piekne miasto.W Paryżu natomiast byłam 2 razy u mojego taty i moge powiedzieć,ze Paryż jest piekny,ale noca,bo w dzień widac okropny brudWieksze miasta i w dodatku stolice sa zamieszkałe przez różne narodowości i to jest w sumie przyczyna brudu.Ale nocą to miasto jak dla mnie jest magiczne.Doro żałuj,ze nie byłaś tym bardziej,ze miałaś okazjeAle byc moze jeszcze kiedys uda Ci sie pojechac w któreś z tych miejsc,czego Ci życzę
Kingus,w Paryzu bylam, sorry....moze zle sie wyrazilam. Bylam tylko przez weekend, ale starczylo zeby troche zwiedzic, a nawet mam jeszcze pamiatke , ktora nosze w portfelu, i chyba juz tam na zawsze zostanie
Doro Ty dobrze napisałaś ,tylko ja szybko przeczytałam i żle zrozumiałam,teraz jeszcze raz na spokojnie przeczytałamI jak podobał Ci sie Paryż?
Ja pierwszym razem byłam przez wakacje i nawet tata załatwił mi pracę,zebym mogła sobie cos zarobić,bardzo mile wspominam ten wyjazd,drugim razem niesttey długo sie nie nacieszyłam miastem,gdyz musieliśmy szybko wracac do Polski na pogrzeb taty siostry,a pózniej wyszłam za mąż,urodziłam dziecko i juz nie było okazji jechac,mimo iz mój ojciec jest tam cały czas
Kinia , Paryz jest piekny, ale jak piszesz brudny... kierowcy jezdza jak wariaci, zaraz wstawie pare zdjec na galerie
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)
Doro
Kinia , Paryz jest piekny, ale jak piszesz brudny... kierowcy jezdza jak wariaci, zaraz wstawie pare zdjec na galerie