teresa.rembiesa napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Kinga, pij dużo żeby Cię wirus nie dopadł Misiu mówisz,ze to najlepsze zabezpieczenie przed grypąNo skoro Ty tak mówisz to Ci wierzę i piję Kingo nie wierz Misi bo jej rum nie pomógł ,ja jej dałam inną receptę ale nie chce skorzystać. Ciekawa jestem Czy Ty do takiego zasmarkańca chciałabyś się przytulać ale mi to rada wolę Bacardiego, bo po nim jest mi bardzo wesoło
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Kinga, pij dużo żeby Cię wirus nie dopadł Misiu mówisz,ze to najlepsze zabezpieczenie przed grypąNo skoro Ty tak mówisz to Ci wierzę i piję Kingo nie wierz Misi bo jej rum nie pomógł ,ja jej dałam inną receptę ale nie chce skorzystać.
misia53 napisał(a):Kinga, pij dużo żeby Cię wirus nie dopadł Misiu mówisz,ze to najlepsze zabezpieczenie przed grypąNo skoro Ty tak mówisz to Ci wierzę i piję
Kinga, pij dużo żeby Cię wirus nie dopadł
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)
teresa.rembiesa
Gdybyś wcześniej zaczęła się przytulać to Kazio by nie był zas.....ny i było by po kłopocie,a teraz tylko Ci picie zostało więc na zdrowie