Chcielismy z grilla,ale jako,ze caly dzien pada,wiec byly z piekarnika))
One na tym zdjeciu nie sa jeszcze upieczone)
To oczywiście widać po pięknej cebuli że nie były jeszcze pieczone
A w jakiej temperaturze je pieczecie? I czy na blaszkę niżej, wlewasz wodę (tak gdzieś czytałam) czy jednak nie?
Muszę się kiedyś skusić
Powiem Ci,ze robilismy z piekarnika pierwszy raz,na blaszke polozylam(a raczej moj maz)folie aluminiowa i na to szaszlki,bez wody i tluszczu,bo byl dodany boczek takze on sie troche wytapia)
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Powiem Ci,ze robilismy z piekarnika pierwszy raz,na blaszke polozylam(a raczej moj maz)folie aluminiowa i na to szaszlki,bez wody i tluszczu,bo byl dodany boczek takze on sie troche wytapia)