iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):A ja właśnie opróżniłam spory kieliszek białego Martini i jest mi wreszcie przyjemnie ciepło.Zdrówko Wasze,choć to nie to forum. Ja wlasnie sobie rum wypilam to moze mi sie cos poprawi. Oj poprawi na pewno,byle nie za dużo,bo może być "poranek kojota", No nie jutro do pracy ale tak aby cos rozgrzalo hi hi hi Kieliszek a później mąż na rozgrzewkę
msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):A ja właśnie opróżniłam spory kieliszek białego Martini i jest mi wreszcie przyjemnie ciepło.Zdrówko Wasze,choć to nie to forum. Ja wlasnie sobie rum wypilam to moze mi sie cos poprawi. Oj poprawi na pewno,byle nie za dużo,bo może być "poranek kojota", No nie jutro do pracy ale tak aby cos rozgrzalo hi hi hi
iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):A ja właśnie opróżniłam spory kieliszek białego Martini i jest mi wreszcie przyjemnie ciepło.Zdrówko Wasze,choć to nie to forum. Ja wlasnie sobie rum wypilam to moze mi sie cos poprawi. Oj poprawi na pewno,byle nie za dużo,bo może być "poranek kojota",
msewka napisał(a):A ja właśnie opróżniłam spory kieliszek białego Martini i jest mi wreszcie przyjemnie ciepło.Zdrówko Wasze,choć to nie to forum. Ja wlasnie sobie rum wypilam to moze mi sie cos poprawi.
A ja właśnie opróżniłam spory kieliszek białego Martini i jest mi wreszcie przyjemnie ciepło.Zdrówko Wasze,choć to nie to forum.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
iwi69
No wlasnie wiec nie pije zbyt duzo bo pozniej szybko usne hi hi hi