kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):a to misia i misiek Misiu czy ten zwierzak na zdjeciu to jest moze kotekWidze tylko mnóstwo siersci tak , kotek misiek w Gdyni u kuzynki w zeszłym roku byłam A ja juz myslalam,ze to Twó ten sliczny siersciuch Mój jest dachowiec ale też kochany,ale takiego jak Ty masz to bym chciała..
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):a to misia i misiek Misiu czy ten zwierzak na zdjeciu to jest moze kotekWidze tylko mnóstwo siersci tak , kotek misiek w Gdyni u kuzynki w zeszłym roku byłam A ja juz myslalam,ze to Twó ten sliczny siersciuch
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):a to misia i misiek Misiu czy ten zwierzak na zdjeciu to jest moze kotekWidze tylko mnóstwo siersci tak , kotek misiek w Gdyni u kuzynki w zeszłym roku byłam
misia53 napisał(a):a to misia i misiek Misiu czy ten zwierzak na zdjeciu to jest moze kotekWidze tylko mnóstwo siersci
a to misia i misiek
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Galeria fotograficzna.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Galeria fotograficzna.
kinga
A dziekujeJa juz bym jej nie oddala za zadne skarby,nawet nie wiem,czy maz jest mi tak wierny jak ta moja kotunia