Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):waszym męzom pojaśniałly a mojemu się podziały włosy oczywiście na urlopie na wsi z naszą fisią Jak to sie mowi " na madrej glowie wlosy sie nie utrzymaja" , wiec badz Misia zadowolona z Kazia Misia i Misiek- sliczna parka A ja znam inną wersję ,że na durnej głowie nawet włosy nie chcą rosnąć..hehe.. oczywiście nie pije do męża , bo on to szczwany lis ...hehe,,. To chyba masz racje z tym przyslowiem, tyle razy sobie obiecuje zeby gebe zamknac, nic nie wychodziJednak po tylu tatach zapomina sie duzo droga Doro, za to jest fajnie i śmiesznie nie wiem czemu masz sie zamykać , każdy jest jaki jest i nie powinien się obrażać
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):waszym męzom pojaśniałly a mojemu się podziały włosy oczywiście na urlopie na wsi z naszą fisią Jak to sie mowi " na madrej glowie wlosy sie nie utrzymaja" , wiec badz Misia zadowolona z Kazia Misia i Misiek- sliczna parka A ja znam inną wersję ,że na durnej głowie nawet włosy nie chcą rosnąć..hehe.. oczywiście nie pije do męża , bo on to szczwany lis ...hehe,,. To chyba masz racje z tym przyslowiem, tyle razy sobie obiecuje zeby gebe zamknac, nic nie wychodziJednak po tylu tatach zapomina sie duzo
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):waszym męzom pojaśniałly a mojemu się podziały włosy oczywiście na urlopie na wsi z naszą fisią Jak to sie mowi " na madrej glowie wlosy sie nie utrzymaja" , wiec badz Misia zadowolona z Kazia Misia i Misiek- sliczna parka A ja znam inną wersję ,że na durnej głowie nawet włosy nie chcą rosnąć..hehe.. oczywiście nie pije do męża , bo on to szczwany lis ...hehe,,.
misia53 napisał(a):waszym męzom pojaśniałly a mojemu się podziały włosy oczywiście na urlopie na wsi z naszą fisią Jak to sie mowi " na madrej glowie wlosy sie nie utrzymaja" , wiec badz Misia zadowolona z Kazia Misia i Misiek- sliczna parka
waszym męzom pojaśniałly a mojemu się podziały włosy oczywiście na urlopie na wsi z naszą fisią
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Galeria fotograficzna.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Galeria fotograficzna.
Doro
Misiaczku, nie obrazilam sie , tylko czasami watpie czy to co powiem to prawda