fanclub "rumowy" :)

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
yola napisał(a):

msewka napisał(a):

cherry napisał(a):

msewka napisał(a):

margolata napisał(a):

Widziałam tylko migawkę z "Latających świń" gdzie Paweł Małaszyński prezentował swoje siedzenie.....kurde fajny ma ten tyłek

Właśnie obejrzeliśmy na dvd horror, który Pati przyniosła od kolegi.Tytuł "Oszukać przeznaczenie".Kto ma mocne nerwy-polecam!

Swojego czasu obejrzałam wszystkie części ale dzisiaj wolałabym coś weselszego

Ja też, ale przyznaj , że film niezły.Pamiętam,że jako nastolatka pasjami czytałam horrory z moim bratem.Zwłaszcza Mastertona i Herberta.Ten pierwszy nigdy mnie nie zawiódł.Trzymał w napięciu od deski do deski.Czytaliście może?

Ewciu Graham Masterton to autor najlepszych horrorów jakie czytałam.Gdzieś na strychu mam ich pokaźną ilość,bo je kolekcjonowałam.Dobrze,ze mi o nim przypomniałaś.Muszę poszukać.Fajnie będzie sobie je przypomnieć.

Ja jakoś nie mam serca do horrorów może się kiedyś przełamię. Uwielbiam za to i pasjami czytam kryminały(Agatha Christie wiedzie tutaj prym, jej książki są dla mnie odskocznią od wszystkiego i kiedy mam kryzys w czytaniu muszę najpierw przeczytać jakąś jej książkę) i sensacje Teraz książki czytam na raty bo Młody i praca zajmują większą część czasu ale i tak wolę czytać książki niż siedzieć na tv (no chyba że lecą jakieś bajeczki)
Jeśli lubicie się bać dziewczyny to mogę polecić Wam dwie książki są raczej sensacyjno-kryminalne ale ja miałam nie lada emocje kiedy je czytałam. Porównałabym je do "Milczenia Owiec" coś w tym stylu.
"Syreni śpiew" Val MacDermid oraz "Nie zapomnisz mnie" Phillip Margolin.

Odpowiedz na/ edytuj fanclub "rumowy" :)