zuzi napisał(a):Bahus napisał(a):Kazik45 napisał: "Sam chcę odejść TYM razem".[/quote] O Boże.....pewnie dam na mszę....mimo, że do kościoła mi troszkę nie po drodze...ale z takiej okazji nie poskąpię grosza Darowałbys sobie juz te uszczypliwości Zuzi....Po tym jak ten "człowiek" z powodów tylko sobie znanych nazwał mnie na forum "bydlakiem", nie daruję sobie.
Bahus napisał(a):Kazik45 napisał: "Sam chcę odejść TYM razem".[/quote] O Boże.....pewnie dam na mszę....mimo, że do kościoła mi troszkę nie po drodze...ale z takiej okazji nie poskąpię grosza Darowałbys sobie juz te uszczypliwości
Kazik45 napisał: "Sam chcę odejść TYM razem".[/quote] O Boże.....pewnie dam na mszę....mimo, że do kościoła mi troszkę nie po drodze...ale z takiej okazji nie poskąpię grosza
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp:
zuzi
Chyba jemu a nie sobie