Hah jeszcze na taki pomysł nie wpadłaś !? na czym by miała polegać ta oszczędność ?
W teorii polegać by to miało na tym, że jak te 3 warstwy się nagrzeją to wyłączasz gaz/prąd czy na co tam masz kuchenkę i dno oddając ciepło wciąż gotuje potrawę wewnątrz. Dzięki temu energia się nie zużywa, a Ty dalej gotujesz na takiej samej temperaturze.
Emaliowane czy nierdzewne
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Emaliowane czy nierdzewne
Moniczqa
W teorii polegać by to miało na tym, że jak te 3 warstwy się nagrzeją to wyłączasz gaz/prąd czy na co tam masz kuchenkę i dno oddając ciepło wciąż gotuje potrawę wewnątrz. Dzięki temu energia się nie zużywa, a Ty dalej gotujesz na takiej samej temperaturze.