kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to! Z wielką przyjemnością Mój syn wakacje zacznie dopiero za miesiac,ale to nie znaczy,ze mam sie nie napic Kinga, z Tobą wyjątkowo mi smakuje Alez milo mi sie zrobilo MisiuTo dziala w odwrotne strone równiez No to zdrówko za ten weekend Zdrówko, to na dobrą ripostę do bahusa
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to! Z wielką przyjemnością Mój syn wakacje zacznie dopiero za miesiac,ale to nie znaczy,ze mam sie nie napic Kinga, z Tobą wyjątkowo mi smakuje Alez milo mi sie zrobilo MisiuTo dziala w odwrotne strone równiez No to zdrówko za ten weekend
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to! Z wielką przyjemnością Mój syn wakacje zacznie dopiero za miesiac,ale to nie znaczy,ze mam sie nie napic Kinga, z Tobą wyjątkowo mi smakuje
misia53 napisał(a):Natala1210 napisał(a):Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to! Z wielką przyjemnością Mój syn wakacje zacznie dopiero za miesiac,ale to nie znaczy,ze mam sie nie napic
Natala1210 napisał(a):Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to! Z wielką przyjemnością
Dziewczyny w końcu nasze dzieci i wnuki rozpoczęły wakacje,więc i nam odejdzie trochę obowiązków.Więc wypijmy za to!
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: fanclub "rumowy" :)
kinga
Ha,haZa to oczywiscie wypije,nawet podwójnie