W teorii polegać by to miało na tym, że jak te 3 warstwy się nagrzeją to wyłączasz gaz/prąd czy na co tam masz kuchenkę i dno oddając ciepło wciąż gotuje potrawę wewnątrz. Dzięki temu energia się nie zużywa, a Ty dalej gotujesz na takiej samej temperaturze.
O kurcze, niezła technologia . Fajnie że wszystko idzie tak do przodu, bo nie dosyć że gotowanie sprawniej idzie, to dodatkowo energii możemy trochę przyoszczędzić
@Moniczqa i jak się sprawdza patelnia od selection? Przyznam że zastanawiam się czy jej nie kupić Taki prezent pod choinkę hihih
Emaliowane czy nierdzewne
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Emaliowane czy nierdzewne
Ballbina
O kurcze, niezła technologia . Fajnie że wszystko idzie tak do przodu, bo nie dosyć że gotowanie sprawniej idzie, to dodatkowo energii możemy trochę przyoszczędzić
@Moniczqa i jak się sprawdza patelnia od selection? Przyznam że zastanawiam się czy jej nie kupić Taki prezent pod choinkę hihih