misia53 napisał(a):msewka napisał(a):Natala1210 napisał(a):Pyza napisał(a):naszło mnie na kalarepkę Wspaniale wygląda ta Twoja kalarepka Pyzo.Oj chciałabym mieć takie zdolności jak Ty. U mnie dzisiaj Pyzy z mięsem i czerwona kapusta. Oj Natala zjadła nam Pyzę na obiad! Zgłaszam nadużycie! Oj faktycznie , Pyza zginęła... I to za co? Że Natala Jej pozazdrościła kalarepki.Z Natalą nie ma żartów.Trza uważać.
msewka napisał(a):Natala1210 napisał(a):Pyza napisał(a):naszło mnie na kalarepkę Wspaniale wygląda ta Twoja kalarepka Pyzo.Oj chciałabym mieć takie zdolności jak Ty. U mnie dzisiaj Pyzy z mięsem i czerwona kapusta. Oj Natala zjadła nam Pyzę na obiad! Zgłaszam nadużycie! Oj faktycznie , Pyza zginęła...
Natala1210 napisał(a):Pyza napisał(a):naszło mnie na kalarepkę Wspaniale wygląda ta Twoja kalarepka Pyzo.Oj chciałabym mieć takie zdolności jak Ty. U mnie dzisiaj Pyzy z mięsem i czerwona kapusta. Oj Natala zjadła nam Pyzę na obiad! Zgłaszam nadużycie!
Pyza napisał(a):naszło mnie na kalarepkę Wspaniale wygląda ta Twoja kalarepka Pyzo.Oj chciałabym mieć takie zdolności jak Ty. U mnie dzisiaj Pyzy z mięsem i czerwona kapusta.
naszło mnie na kalarepkę
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Oj dziewczyny,to nie moja wina,że Pyza zniknęła,ja wcale nie jestem taka groźna,a już w kwestii jedzenia to w ogóle,no chyba,że moja rodzinka!