kinga napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):kinga napisał(a):Ale Wy dowciapne jestescie Bedzie,napewno bedzie dzisiaj bialy mis "dla dziewczyny ktora kocham i kochac ..........." ja już jestem spłakana ,idę szukać misia.. Misiu tylko nie zapuszczaj sie za daleko,wróc jutro do nas Ja tez ide do lozka, kingo milej nocy zycze wam
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):kinga napisał(a):Ale Wy dowciapne jestescie Bedzie,napewno bedzie dzisiaj bialy mis "dla dziewczyny ktora kocham i kochac ..........." ja już jestem spłakana ,idę szukać misia.. Misiu tylko nie zapuszczaj sie za daleko,wróc jutro do nas
Doro napisał(a):kinga napisał(a):Ale Wy dowciapne jestescie Bedzie,napewno bedzie dzisiaj bialy mis "dla dziewczyny ktora kocham i kochac ..........." ja już jestem spłakana ,idę szukać misia..
kinga napisał(a):Ale Wy dowciapne jestescie Bedzie,napewno bedzie dzisiaj bialy mis "dla dziewczyny ktora kocham i kochac ..........."
Ale Wy dowciapne jestescie Bedzie,napewno bedzie dzisiaj bialy mis
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
fanclub "rumowy" :)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: O)
kinga
Doro wzajemnie