teresa.rembiesa napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty jeszcze jak , i rum , i kucharz No to pouzywaszAz Ci zazdroszcze w tajemnicy powiem Ci jak było (jak będę w stanie) misia w stanie to ty będziesz tylko w jakim? No, chyba przyzwoitym
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty jeszcze jak , i rum , i kucharz No to pouzywaszAz Ci zazdroszcze w tajemnicy powiem Ci jak było (jak będę w stanie) misia w stanie to ty będziesz tylko w jakim?
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty jeszcze jak , i rum , i kucharz No to pouzywaszAz Ci zazdroszcze w tajemnicy powiem Ci jak było (jak będę w stanie)
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty jeszcze jak , i rum , i kucharz No to pouzywaszAz Ci zazdroszcze
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty jeszcze jak , i rum , i kucharz
misia53 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny To Ty sie pewnie nie mozesz doczekac juz tej soboty
teresa.rembiesa napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy? Ja nie, ja nie , bo kucharz tylko jeden i podobno fajny
teresa.rembiesa napisał(a):dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia. żadna nie potrzebuje pomocy?
dziewczyny chętnie bym wam pomogła,do której bliżej z Oświęcimia.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Albo w stanie niewazkosci