iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much. Iwi a czy wypróbowałaś.Ja nie,więc opieram się na tym co mówią inni.Ale jak coś wiesz,to opowiadaj. Ale o czym o tych muchach czy oliwie. O muchach Iwi, o muchach hiszpańskich.Co tam oliwa? Wiec sa szybkie skubane i wieksze Ale jak szybkie i większe? Wiesz o czym piszę? A oliwą się nie przejmuj i tak w końcu na wierzch wypływa.
msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much. Iwi a czy wypróbowałaś.Ja nie,więc opieram się na tym co mówią inni.Ale jak coś wiesz,to opowiadaj. Ale o czym o tych muchach czy oliwie. O muchach Iwi, o muchach hiszpańskich.Co tam oliwa? Wiec sa szybkie skubane i wieksze
iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much. Iwi a czy wypróbowałaś.Ja nie,więc opieram się na tym co mówią inni.Ale jak coś wiesz,to opowiadaj. Ale o czym o tych muchach czy oliwie. O muchach Iwi, o muchach hiszpańskich.Co tam oliwa?
msewka napisał(a):iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much. Iwi a czy wypróbowałaś.Ja nie,więc opieram się na tym co mówią inni.Ale jak coś wiesz,to opowiadaj. Ale o czym o tych muchach czy oliwie.
iwi69 napisał(a):msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much. Iwi a czy wypróbowałaś.Ja nie,więc opieram się na tym co mówią inni.Ale jak coś wiesz,to opowiadaj.
msewka napisał(a):Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha" Nie polecam hiszpañskich much.
Czym się różni ta hiszpańska oliwa od innych i czy jest podobna do oleju,że tak do wszystkiego pasuje? To już lepsza byłaby "hiszpańska mucha"
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
teresa.rembiesa
Ewo Iwi jest za młoda więc nie wie po co niektórzy potrzebują tej muszki.