kinga napisał(a):astra napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi Misiu skad u Ciebie takie rymyCzyzby nie odkryte talenty sama się zastanawiam ten portal tak na mnie wpłynął Misiu dużo sera jadasz i dlatego do rymu gadasz Misia ser jada-do rymu gada,rum pije-na glowe wszystkich bije jeszcze troczę a misia dostanie naganę: ,wszystkich psuje i żle się spisuje
astra napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi Misiu skad u Ciebie takie rymyCzyzby nie odkryte talenty sama się zastanawiam ten portal tak na mnie wpłynął Misiu dużo sera jadasz i dlatego do rymu gadasz Misia ser jada-do rymu gada,rum pije-na glowe wszystkich bije
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi Misiu skad u Ciebie takie rymyCzyzby nie odkryte talenty sama się zastanawiam ten portal tak na mnie wpłynął Misiu dużo sera jadasz i dlatego do rymu gadasz
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi Misiu skad u Ciebie takie rymyCzyzby nie odkryte talenty sama się zastanawiam ten portal tak na mnie wpłynął
misia53 napisał(a):misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi Misiu skad u Ciebie takie rymyCzyzby nie odkryte talenty
misia13 napisał(a):ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku.... ale to nic nie szkodzi , że tylko 8 lat mieszkasz w Łodzi i tak Ci nic nie zaszkodzi
ale dopiero 8 lat mieszkam,a wcześniejsze lata mieszkałam na śląsku....
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Skąd jestescie?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Skąd jestescie?
kinga
Misiu jaka nagana
Misia to jest kobieta,ktora nikogo nie psuje,dobrze rymuje i rum kupuje