cherry napisał(a):Bahus napisał(a):cherry napisał(a):Pablito napisał(a):A dostałaś chociaż tą kieckę właśnie nie dostałam, musiałam kupić gdzie indziej, w sklepie "wolnostojącym" A może by tak jakaś fotka? Fotka czego? sklepu wolnostojącego? eeeeetam ...co mi tam sklep i to jeszcze w dodatku jakiś "wolno stojący". O kieckę mi chodzi, o k i e c k ę
Bahus napisał(a):cherry napisał(a):Pablito napisał(a):A dostałaś chociaż tą kieckę właśnie nie dostałam, musiałam kupić gdzie indziej, w sklepie "wolnostojącym" A może by tak jakaś fotka? Fotka czego? sklepu wolnostojącego?
cherry napisał(a):Pablito napisał(a):A dostałaś chociaż tą kieckę właśnie nie dostałam, musiałam kupić gdzie indziej, w sklepie "wolnostojącym" A może by tak jakaś fotka?
Pablito napisał(a):A dostałaś chociaż tą kieckę właśnie nie dostałam, musiałam kupić gdzie indziej, w sklepie "wolnostojącym"
A dostałaś chociaż tą kieckę
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Ulubione centrum handlowe
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ulubione centrum handlowe
Pablito
hahaha