misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa? Zrobiłam ją z czekolady. A dałaś samą czekoladę czy dodałaś coś do niej? Dałam samą czekoladę. I się wszystko wyjaśniło Następnym razem jak będziesz taką polewę robiła dodaje trochę mleka lub śmietanki 30% Polewa nie popęka Dzięki. Swoją drogą nie wiem czemu zapomniałam o mleku lub śmietance. To przecież takie oczywiste :/
mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa? Zrobiłam ją z czekolady. A dałaś samą czekoladę czy dodałaś coś do niej? Dałam samą czekoladę. I się wszystko wyjaśniło Następnym razem jak będziesz taką polewę robiła dodaje trochę mleka lub śmietanki 30% Polewa nie popęka
misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa? Zrobiłam ją z czekolady. A dałaś samą czekoladę czy dodałaś coś do niej? Dałam samą czekoladę.
mocsłodkości napisał(a):misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa? Zrobiłam ją z czekolady. A dałaś samą czekoladę czy dodałaś coś do niej?
misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa? Zrobiłam ją z czekolady.
mocsłodkości napisał(a):Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać? A z czego była ta polewa?
Zrobiłam polewę na ciasto. Wszystko było super. Niestety następnego dnia polewa popękała Co się mogło stać?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popękana polewa
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popękana polewa
misia5
Każdemu się zdarzy Następnym razem wyjdzie idealna