Doro napisał(a):kinga napisał(a):Skarb napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech Doro mozna wiedziec w jakim miescie mieszkasz Pytam dlatego,ze ja 3,5 roku mieszkalam w Hannoverze Male miasto lezace miedzy Karlsruhe i Pforzheim, nazywa sie Bretten Skarb to Ty rowniez mieszkasz w Niemczech? Ale to miasto niestety nic mi nie mowi To prawda , mieszkam w Bretten. Ale skad TEN skarb wie. Skarbie znamy sie? Spytaj sie meza o skarba,
kinga napisał(a):Skarb napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech Doro mozna wiedziec w jakim miescie mieszkasz Pytam dlatego,ze ja 3,5 roku mieszkalam w Hannoverze Male miasto lezace miedzy Karlsruhe i Pforzheim, nazywa sie Bretten Skarb to Ty rowniez mieszkasz w Niemczech? Ale to miasto niestety nic mi nie mowi To prawda , mieszkam w Bretten. Ale skad TEN skarb wie. Skarbie znamy sie?
Skarb napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech Doro mozna wiedziec w jakim miescie mieszkasz Pytam dlatego,ze ja 3,5 roku mieszkalam w Hannoverze Male miasto lezace miedzy Karlsruhe i Pforzheim, nazywa sie Bretten Skarb to Ty rowniez mieszkasz w Niemczech? Ale to miasto niestety nic mi nie mowi
kinga napisał(a):Doro napisał(a):W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech Doro mozna wiedziec w jakim miescie mieszkasz Pytam dlatego,ze ja 3,5 roku mieszkalam w Hannoverze Male miasto lezace miedzy Karlsruhe i Pforzheim, nazywa sie Bretten
Doro napisał(a):W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech Doro mozna wiedziec w jakim miescie mieszkasz Pytam dlatego,ze ja 3,5 roku mieszkalam w Hannoverze
W Szczecinie urodzona, od prawie cwiercwiecza w Niemczech
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Skąd jestescie?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Skąd jestescie?
kinga
No prosze i czego sie tutaj mozna dowiedziec
Doro ma pytac meza o Skarba