Henia napisał(a):Papaja napisał(a):Pablito napisał(a):margolata napisał(a):Pablito napisał(a):a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje Jakiś Ty chętny a jak ale Pani zima nie chciała to może Alexa34 postawi mi pałę ciekawe jakiego rodzaju pałę masz na myśli, co? Papaja, bój się Boga Niby dlaczego? ech że tak powiem zapomniał wół jak cielęciem był niech mu stawia jaką i którą chce pałę
Papaja napisał(a):Pablito napisał(a):margolata napisał(a):Pablito napisał(a):a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje Jakiś Ty chętny a jak ale Pani zima nie chciała to może Alexa34 postawi mi pałę ciekawe jakiego rodzaju pałę masz na myśli, co? Papaja, bój się Boga
Pablito napisał(a):margolata napisał(a):Pablito napisał(a):a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje Jakiś Ty chętny a jak ale Pani zima nie chciała to może Alexa34 postawi mi pałę ciekawe jakiego rodzaju pałę masz na myśli, co?
margolata napisał(a):Pablito napisał(a):a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje Jakiś Ty chętny a jak ale Pani zima nie chciała to może Alexa34 postawi mi pałę
Pablito napisał(a):a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje Jakiś Ty chętny
a mi Pani Zima może postawić pałę, nie mam nic przeciwko, bo pewnie i tak do niczego innego się nie nadaje
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Troll na forum!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Troll na forum!!!
Henia
Nie zapomniał jeszcze,Papaja, nie zapomniał!