Doro napisał(a):ulcia21 napisał(a):misia53 napisał(a):ulcia21 napisał(a):Doro napisał(a):Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie Doro piekne fotki Ulcia , może my tak do Strasburga na ten podryw podobało mi się tam Misiu nie ma sprawy bardzo chetnie,chodzby dzis Dziewczyny dobry pomysl na piatek, wpadnijcie do mnie, i wybiezemy sie razem. Odemnie poltora godziny jazdy To ja na ten piatek sie pisze
ulcia21 napisał(a):misia53 napisał(a):ulcia21 napisał(a):Doro napisał(a):Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie Doro piekne fotki Ulcia , może my tak do Strasburga na ten podryw podobało mi się tam Misiu nie ma sprawy bardzo chetnie,chodzby dzis Dziewczyny dobry pomysl na piatek, wpadnijcie do mnie, i wybiezemy sie razem. Odemnie poltora godziny jazdy
misia53 napisał(a):ulcia21 napisał(a):Doro napisał(a):Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie Doro piekne fotki Ulcia , może my tak do Strasburga na ten podryw podobało mi się tam Misiu nie ma sprawy bardzo chetnie,chodzby dzis
ulcia21 napisał(a):Doro napisał(a):Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie Doro piekne fotki Ulcia , może my tak do Strasburga na ten podryw podobało mi się tam
Doro napisał(a):Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie Doro piekne fotki
Cudowne waskie uliczki, ktore spotyka sie czesto w Strasburgu, a nich kawiarenki wyglada to bardzo romantycznie
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Widoczki.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Widoczki.
Doro
Zapraszam serdecznie