Zewo umieszczasz tu i cudne przepisy i zdjęcia. Ja takich nie potrafię zrobić. Mam trochę żalu że te najbardziej udane na mojej przeciętnej komóreczce nie zasłużyły na stronę główną A wcześniejsze i gorszej jakości jakoś tam trafiły). To mnie akurat wkurza, i zwłaszcza ta gadka na temat ARTYSTYCZNOŚCI strony To co to jest, normalny portal czy jakaś wyrafinowana stronka kulinarna dla ARTYSTÓW?
To ia tez chciałam wtrącic moje zdanie co do zdjęc na pierwszą stronę,obserwuję i widzę ze pierwszą stronę ma chyba zajeta jedna osoba bo zdjęcia dodane rano są jeszcze o 17tej samej osoby codziennie. Jak dodam przepis rano to wiadomo ze nigdy nie trafił jeszcze na pierwszą stronę,a jak po południu to tak od czego to zależy? Lubię wchodzić na tą stronę ale to nie bardzo mi się podoba ciągle to samo.Wiem ze moje zdjęcia nie są najlepsze ale tez nie najgorsze więc to cieszy jak mozna zobaczyć swój przepis na pierwszej stronie.Moze nie jestem znana na profilu ale przepisy nie sa gorsze od innych od tych które mają swoje blogi.
Wiem ze to nic nie zmieni ale takie jest moje zdanie i jestem dumna z moich przepisów.
Gosiu --- rano Moderator zaczynając dyżur ma do wstawienia przepisy od dnia poprzedniego od 22- giej ( bo tak skończyła poprzedniczka ) . To jest dziesiątki przepisów . One tylko migają na głównej stronie . Bo zatwierdzenie polega na tym , ze sprawdzajac przepis uznaję, ze warto go dać na głównbą lub nie - nigdy nie wiem ile podobnie dobrych będzie dalej .
Na stronie głównej jest tylko 6 miejsc i każdy następny zakwalifikowany zsuwa ostatni 6 po za czołową . Jesli wstawiłaś coś o 8.15 i ja to zakwalifikuję na główną a potem 6 osób wstawiło o 8.17,8.20, 8.25,8.27, 8.27, 8.30 - to twój przepis w ciągu 15 minut spadnie ze strony głównej - a w zasadzie może spaść w ciągu 5 minut jeśli ja np. zaczęłam je sprawdzać i wstawiać o 9-tej.
Nie wiem już jak przekonywać - Moderator nie faworyzuje nikogo . To czy przepis jest na głównej zależy od ilości dobrych przepisów wstawionych w jednym czasie .
a na to to już zupełnie nie mamy wpływu .
Jeśli Modertor ma chwilę przerwy ( bo przecież jak siedzi miej więcej od 8 rano do 22 i robi obiad , je go czy wyszedł po zakupy to te same przepisy wiszą na głównej np. 2 godziny .Wracam i wstawiam to co w tym czasie sie pojawiło .
Zlitujcie się nie da rady siedzieć non stop przty laptopie i klikać co 10 minut tak by zmieniać przepisy na głównej rytmicznie - to jest nie wykonalne .
Odpowiedz na/ edytuj Wielkość zdjęć przy przepisach
Wielkość zdjęć przy przepisach
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wielkość zdjęć przy przepisach
Babciagramolka
Gosiu --- rano Moderator zaczynając dyżur ma do wstawienia przepisy od dnia poprzedniego od 22- giej ( bo tak skończyła poprzedniczka ) . To jest dziesiątki przepisów . One tylko migają na głównej stronie . Bo zatwierdzenie polega na tym , ze sprawdzajac przepis uznaję, ze warto go dać na głównbą lub nie - nigdy nie wiem ile podobnie dobrych będzie dalej .
Na stronie głównej jest tylko 6 miejsc i każdy następny zakwalifikowany zsuwa ostatni 6 po za czołową . Jesli wstawiłaś coś o 8.15 i ja to zakwalifikuję na główną a potem 6 osób wstawiło o 8.17,8.20, 8.25,8.27, 8.27, 8.30 - to twój przepis w ciągu 15 minut spadnie ze strony głównej - a w zasadzie może spaść w ciągu 5 minut jeśli ja np. zaczęłam je sprawdzać i wstawiać o 9-tej.
Nie wiem już jak przekonywać - Moderator nie faworyzuje nikogo . To czy przepis jest na głównej zależy od ilości dobrych przepisów wstawionych w jednym czasie .
a na to to już zupełnie nie mamy wpływu .
Jeśli Modertor ma chwilę przerwy ( bo przecież jak siedzi miej więcej od 8 rano do 22 i robi obiad , je go czy wyszedł po zakupy to te same przepisy wiszą na głównej np. 2 godziny .Wracam i wstawiam to co w tym czasie sie pojawiło .
Zlitujcie się nie da rady siedzieć non stop przty laptopie i klikać co 10 minut tak by zmieniać przepisy na głównej rytmicznie - to jest nie wykonalne .