Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym Nie mów żółtym tylko brzoskwiniowym ,bo żółty mi się żle kojarzy To obojetnie jaki kolor, najwazniejsze ze myslimy o jednymapetycznie to wyglada, az slinka mi poleciala Faktycznie , już ćwiartkę kukułczanki wypiłam ale jeszcze dwie butelki zostało Ale ty kusisz Ty już nie pij ,bo Andrzej do WC się nie dostanie i co wtedy ?! ambaras - kiedy dwoje zechce na raz
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym Nie mów żółtym tylko brzoskwiniowym ,bo żółty mi się żle kojarzy To obojetnie jaki kolor, najwazniejsze ze myslimy o jednymapetycznie to wyglada, az slinka mi poleciala Faktycznie , już ćwiartkę kukułczanki wypiłam ale jeszcze dwie butelki zostało Ale ty kusisz
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym Nie mów żółtym tylko brzoskwiniowym ,bo żółty mi się żle kojarzy To obojetnie jaki kolor, najwazniejsze ze myslimy o jednymapetycznie to wyglada, az slinka mi poleciala Faktycznie , już ćwiartkę kukułczanki wypiłam ale jeszcze dwie butelki zostało
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym Nie mów żółtym tylko brzoskwiniowym ,bo żółty mi się żle kojarzy To obojetnie jaki kolor, najwazniejsze ze myslimy o jednymapetycznie to wyglada, az slinka mi poleciala
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym Nie mów żółtym tylko brzoskwiniowym ,bo żółty mi się żle kojarzy
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki Myslisz o tym czyms zoltym
Doro napisał(a):Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze Dorcia 1 Darujmy sobie te okruszki i chodzmy bliżej tej miseczki
Ale pysznosci nastawialiscie, moze jakis okruszek znajdzie sie dla mnie i takim dobrym napojem tez nie pogardze
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: : Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Wit
Doro
Oj, tak nie bedzie mamy dwie toalety